O podjetju

Naša zgodba

Spoštovani

Dobrodošli na straneh, na katerih boste izvedeli nekaj o nas. Veseli nas, da si želite izvedeti, kako se je začelo naše popotovanje, kaj je naše gonilo, o čem razmišljamo in kako naprej.
Podjetje Opeka d.o.o. deluje že od leta 1990. Začeli smo skromno, nadaljevali odločno in si utrdili svoj položaj med vsemi velikimi trgovci metalurgije in gradbenega materiala. Potrebe trga so narekovale, da smo se razširili na tri lokacije. Delujemo v Kranju, Škofji Loki in v Štorah. Bili smo pred veliko izzivi, ki smo jih uspešno premagali s trdim delom in vizijo, ki ji sledimo. Obseg zaposlenih strokovnjakov se veča. Iz majhnega, učinkovitega družinskega podjetja za trgovanje na debelo in drobno z gradbenim materialom, izdelki metalurgije in tehničnimi izdelki, smo postali srednje veliko podjetje.

Verjamemo…

… da smo veletrgovec s kvalitetnim in širokim izborom izdelkov za vas
… da imamo znanje
… da smo učinkoviti pri dostavi izdelkov
… da smo odlični v razmerju med ceno in kakovostjo
… da smo skrbni pri izvajanju storitev
… da imamo ugled, ki vas bo prepričal

Znani smo kot zelo hiter, prilagodljiv in zanesljiv partner, ki na prvo mesto postavlja zadovoljstvo svojih kupcev. Bodite deležni spleta naših ugodnosti tudi vi… Oglasite se pri nas in pomagali vam bomo pri realizaciji vaše ideje.

Izkaznica podjetja

Popolno ime: OPEKA, podjetje za trgovino in storitve, d.o.o.

Kratko ime: OPEKA, d.o.o.

Naslov: Suha pri Predosljah 28, 4000 Kranj

Telefon: 04 25 68 700

Telefaks: 04 25 68 718

Matična številka: 5327873000

Ident. št. za DDV in davčna številka: SI 90121368

Glavna dejavnost: 46.730 (Trg.db.z lesom,gradb.mat.in san.opremo)

Datum vpisa pri registrskem organu: 15.01.1990

Registrski organ: Okrožno sodišče Kranj

Kje smo

Iz smeri Jesenic:

Na avtocesti izvoz Kranj / zahod – na prvem križišču zavijete levo smer Kokrica – na krožnem križišču izvoz Britof – po kratki lokalni cesti do prednostne ceste kjer zavijete levo smer Brdo – peljete mimo Brda do Predoselj – na začetku vasi na levi strani ceste stoji znak Opeka, d.o.o. – pred znakom zavijete levo in se peljeta po cesti 1 km do vasi Suha, kjer takoj za oznako vasi zavijete desno – peljete po kratki poti čez mostiček in takoj za mostičkom zavijete levo – peljete naravnost po vasi mimo cerkve 100m – pred našimi poslovnimi prostori je urejeno parkirišče.

Iz smeri Ljubljana:

Na avtocesti izvoz Kranj / vzhod – po glavni cesti v smeri proti Kranju – v krožnem križišču zavijete smer Jezersko – prispete do vasi Britof kjer v križišču peljete naravnost 700 m, mimo gostilne Krištof, kjer je na desni strani naš znak – zavijete desno in se peljete po cesti 1 km do vasi Suha, kjer takoj za oznako vasi zavijete desno – peljete po kratki poti čez mostiček in takoj za mostičkom zavijete levo – peljete naravnost po vasi mimo cerkve 100m – pred našimi poslovnimi prostori je urejeno parkirišče.

Zemljevid

Kontakti

Iz smeri Ljubljana in Maribor ter za težja tovorna vozila :

V naselju Štore zavijete levo (iz smeri Ljubljana) / desno (iz smeri Maribor) na nadvoz nad železarno Štore, nato peljete v smeri Svetina čez naselje Lipa, čez cca 800 m pri podjetju Valji zavijete levo  (na ograji je usmerjevalna tabla Opeka) in čez cca 400 m stoji na desni strani naše skladišče.

Zemljevid

Kontakti

Iz smeri Ljubljana:

Na avtocesti izvoz Kranj vzhod v prvem krožišču sledite tabli Škofja Loka. Po nekaj kilometrih, na naslednjem križišču zavijte na zadnji izvoz, tabla Škofja Loka. V križišču pri Q-Landiji nadaljujte vožnjo naravnost, tabla Škofja Loka. V križišču tik pred Škofjo Loko, sledite tabli Trata. Zavili ste v poslovno cono in pri tabli Opeka zavijte levo in po kakih 200m je na desni strani dovoz in vhod v našo poslovno stavbo.

Iz smeri Jesenice:

Zvijte iz avtoceste Jesenice Ljubljana na izvoz Kranj vzhod. Pri prvem krožišču nadaljujte pot proti Kranju, oziroma sledite tablam Škofja Loka. Tik pred Škofjo Loko, sledite tablam center, Cerkno, Železniki, Gorenja vas. Na naslednjem semaforiziranem križišču nadaljujte v smeri Ljubljana (naravnost). Ko pridete do table Trata, sledite levo tabli Trata. Prispete v poslovno cono, kjer pri tabli Opeka, zavijte levo, in po 200m je na desni strani vhod v našo poslovno stavbo.

Za tovorna vozila težja od 10 ton skupne mase:

Na prvem krožišču v Škofja Loki nadaljujte vožnjo v smeri Trata. Pri prvem semaforiziranem križišču, zavijte pri tabli Trata na levo. po nekaj sto metrih pri tabli Opeka, zavijte na levo, kjer je na desni strani naša poslovna stavba in vhod v trgovino.

Zemljevid

Kontakti