Cevi in cevni loki

Cevi in cevne loke izdelujemo lahko po postopku valjanja ali vlečenja iz gmote materiala – brezšivne cevi, lahko pa jih proizvedemo z varjenjem valjanih trakov.

Debelina cevi narekuje njeno uporabnost.

  • Kvadratne, pravokotne in okrogle cevi  

Debelina in oblika cevi narekuje uporabnost cevi. Cevi s tanjšimi stenami so primernejše za široko potrošnjo za ograje, pohištvo,… Za konstrukcije so primernejše cevi z debelejšimi stenami.

V našem bogatem naboru prodajnih produktov, boste našli tudi pestro izbiro kvadratnih, pravokotnih in okroglih cevi, različnih dolžin, kvalitet in standardov.

  • Črne šivne cevi

Črne šivne cevi so testirane na tlak 50 barov.

  • Brezšivne cevi 

Za posebne pogoje se zahteva uporaba brezšivnih cevi. Taka cev se proizvaja po posebnem postopku, kjer se gmoto jeklenega bloka, najprej preluknja, nato pa z vlečenjem ali valjanjem oblikuje v brezšivno cev. Pokličite nas in za vas bomo našli najboljšo izbiro.

  • Zaprti gradbeni profili, ZP profili 

Zaprti gradbeni profili, narejeni iz toplovaljanih trakov, se uporabljajo v vseh ključavničarskih delih v proizvodnji stavbnega pohištva.

  • Cevni loki

Cevni loki se uporabljajo za spremembo smeri toka cevi. Ponujamo jih v različnih oblikah in dimenzijah.

Kupljeno blago vam po vaši želji razrežemo in pripravimo v želenih dimenzijah. Po dogovoru vam blago tudi dostavimo na vaš naslov. Več…

 

Nekaj primerov našega asortimana izdelkov: