IZDELKI ZA SUHOMONTAŽO

Knauf sistem

Podjetje Opeka d.o.o. vam pomaga uresničiti svoje želje , glede notranje ureditve poslovnih ali bivalnih prostorov. S sistemom, ki vam ga omogoča Knauf, lahko sami ustvarjate pregradne stene, strope, stenske obloge ali tal.

Rigips sistem

Rigips suhomontažna notranja zasnova, vam ponuja možnosti sodobne in funkcionalne ureditve prostora tako bivalnih, kot poslovnih prostorov. Podjetje Opeka d.o.o. vam v zelo kratkem času ali pa celo iz zaloge priskrbi vse standardne izdelke Rigips.

Fermacell plošče

Plošče Fermacell so mavčno vlaknene plošče, ki so izdelane iz papirnih vlaken, mavca in vode terne vsebujejo dodatnih veziv. Take plošče so odporne na udarce in na velike mehanske obremenitve.

Betonyp plošče

Gradbena plošča Betonyp je cementno iverna plošča, narejena iz lesnih iveri z dodatkom hidravličnega veziva (Portland cement) in dodatkov. Ter vrste cementnih plošč so primerne za notranje in zunanje obloge, so tudi ognjeodporne.

Armstrong

Podjetje Opeka d.o.o., vam ponuja tudi Armstrong stropov, ki se enostavno in hitro montirajo. Hiter in enostaven je tudi dostop in montaža vseh instalacij nad stropom. Plošče lahko poljubno demontiramo in jih ponovno uporabimo. Velika prednost je tudi uporabi plošč v dekorativne namene. Z njimi lahko uravnavamo tudi akustiko v prostoru.