STREHE IN DIMNIKI

Kaj je najboljše za vašo streho, je predvsem odvisno od naklona ter običajnih vremenskih razmer v vašem okolju. Pri izbiri primerne kritine glede na naštete kriterije, vam bomo z veseljem svetovali.

OPEČNE KRITINE

V našem podjetju Opeka d.o.o., najdete pester nabor opečne kritine. Streha, narejena z opečnimi strešniki, je odporna, trajna, negorljiva in daje karakter vašemu objektu.
Naši strokovnjaki vam bodo pomagali najti najboljšo rešitev za vas, med priznanimi blagovnimi znamkami. Odlikuje jih zelo ugodno razmerje med ceno in kakovostjo. Pokličite nas in skupaj bomo gotovo našli pravo rešitev za vas.

BETONSKE KRITINE

Betonska kritina je odporna proti zmrzali in vodotesna. Odlikuje jih zelo ugodno razmerje med ceno in kakovostjo. Te vrste kritina je zelo primerna tako za individualne hiše, kot za poslovne objekta, industrijske hale,.. Estetrsko in barvno jo je sorazmerno lahko umestiti v vsako okolje, tako mestno, kot podeželsko.
Pokličite nas in skupaj bomo gotovo našli pravo rešitev za vas.

VLAKNO-CEMENTNE KRITINE

Vlaknocementna kritina je kritina, primerna tudi za zahtevnejše arhitekturne izvedbe. Je kritina, primerna za stanovanjske objekte, kot tudi drugih industrijsko poslovnih objektov. Je visoke trdnosti , paropropustna, negorljiva, odporna na temperaturna nihanja.
Pri nas lahko izbirate med različnimi blagovnimi znamkami. Pokličite nas in pomagali vam bomo poiskati, tisto pravo, za vas.

PLOČEVINASTE KRITINE IN STENSKI PANELI

Pločevinaste kritine so odličen primer ugodnega razmerja med kvaliteto in ceno. Cena se spreminja od površine strehe, arhitekture in vrste kakovosti in želja stranke. Pločevinasta streha ima lahko tradicionalen ali modern videz, kar pomeni rešitve tako za stanovanjske kot za industrijske objekte. Oblika strehe in naklon je zaradi lastnosti materiala hitro prilagodljiva, je primerna tudi za strehe nenavadnih oblik. S stenskimi paneli lahko oblečemo tudi fasado, kar je še posebej primerno za industrijske objekte.

KROVSKO- KLEPARSKI IZDELKI

Pri krovsko kleparskih izdelkih (žlebovi, snegolovi,…) je naš izbor omejen na kvaliteto, estetiko in raznolikost. Izdelki imajo dolgo življenjsko dobo , za pomoč pri montaži pa se lahko obrnete tudi na naše strokovne sodelavce. Veselimo se vašega obiska in skupna rešitev se bo pokazala v dolgi življenjski dobi vaše strehe.

STREŠNA OKNA

Ste v vašem podstrešju našli izziv in boste izkoristili prednosti prostora, ki je lahko osvetljen z vseh strani z naravno svetlobo? Smo zastopnik strešnih oken VELUX. Ponudba je izredno široka, zato nas pokličite in z veseljem vam bomo pomagali. V ponudbi so obrobe, okna, senčila in žaluzije ter ostali dodatki po naročilu.

STREŠNI DODATKI IN DIMNIKI

Strešni dodatki, kot so sleme, dimniki, odzračevanje in zaščita, razne folije in lepilni trakovi so nepogrešljiv del vsake obnove ali nove strešne kritine. V podjetju Opeka d.o.o. vam bomo na podlagi znanj in preteklih izkušenj pomagali izbrati tisto pravo rešitev za vas. Obiščite ali pokličite nas.